Imate potrebu za nabavkom ili montažom podnih i zidnih obloga?

Usluga ugradnje podnih obloga

Naš stručan, profesionalan i dobro uigran tim vrši ugradnju svih podnih obloga uz primenu najsavremenijih tehnika i alata.
Uvek spremni da odgovorimo i na najzahtevnije zadatke, uz poštovanje svih dogovorenih rokova, garantujemo dugotrajnost i kvalitet.

Kompletna priprema podova

Podne obloge mogu se lepiti na već postojeću košuljicu, stari parket, keramiku. Da bi jedna podna obloga vremenom pokazala svoj kvalitet i sve svoje prednosti, mora biti propisno instalirana za šta je neophodno pripremiti dobru podlogu.

Naš tim vrši kompletnu pripremu podova, izlivanje samonivelirajuće mase, brušenje poda, kompletno usisavanje, krpljenje pukotina itd. čime se garantuje dugotrajan kvalitet i vek trajanja.

Održavanje podnih obloga

Naša kompanija vrši brzo i efikasno pranje Vašeg komercijalnog prostora!

Održavanje itisona

Itison je poželjno barem jednom nedeljno očistiti usisivačem. Ne sme se nikad potapati u vodu jer se može trajno deformisati.
Najbolje ga je ručno čistiti sundjerom i penom napravljenom od deterdzenta za pranje tepiha uz blago trljanje a zatim sušiti usisavanjem.
Kod profesionalnog čišćenja najbezbednija je metoda čišćenja paročistačom. Na itisione nije poželjno postavljanje teških predmeta zbog trajnog ulegnuća.

Održavanje PVC i vinil podova

PVC i vinil podovi su veoma jednostavni za održavanje i čišćenje. Poseduju zaštitni sloj koji ih čuvaju od habanja i prljanja.
Površinu je potrebno prvo usisati, očistiti vlažnom krpom natopljenom blagim sredstvom za čišćenje a zatim ponovo prebrisati ispranom krpom. Na kraju pod treba posušiti.

Održavanje epoksidnih podova

Epoksidni podovi se vrlo lako čiste i održavaju uz upotrebu uobičajenih industrijskih deterdženata, ručno ili mašinski.
Kada je reč o nečistoći koja nije rastvorljiva u vodi(boje, lakovi) potrebno je upotrebiti neagresivni rastvarač a zatim očistiti deterdžentom i vodom.

Ugradnja zidnih obloga – tapeta

Vršimo ugradnju svih zidnih obloga i tapeta uz garantovan kvalitet i dugotrajnost. Dekorativne zidne obloge učiniće Vaš životni ili poslovni prostor inspirativnijim za svakodnevni boravak i rad a mi smo tu da Vaše želje pretvorimo u stvarnost.

Naši partneri

Profesionalne i kvalitetne usluge su nezamislive bez tesne saradnje sa našim dugogodišnjim partnerima, sa čijim proizvodima i uslugama možemo izaći u susret i najtežim zahtevima.

Pošaljite zahtev za ponudu još danas

Popunite formular brzo i jednostavno sa vašim zahtevom i naš stručni tim će Vam u najkraćem mogućem roku izaći u susret.

  IME *

  PREZIME *

  EMAIL ADRESA *

  BROJ TELEFONA

  TEMA

  KAKO MOŽEMO DA POMOGNEMO?