Imate potrebu za nabavkom ili montažom podnih i zidnih obloga?

Itisoni u pločama

Itisoni u pločama su vrsta tekstilnih podova koji svoju primenu nalaze najčešće u radnim prostorima, kancelarijama, zbog svoje jednostavne primene i lakog održavanja.
Ploče se jednostavno ugrađuju i menjaju po potrebi pojedinačno a omogućavaju dobru zvučnu i toplotnu izolaciju.
Proizvode se od poliamidnih vlakana pogodnih za lako održavanje.

Itisoni u rolnama

Itisoni u rolnama su vrsta tekstilnih podova pogodnih za upotrebu u hotelima, kazinima, bioskopskim salama, restoranima.
Proizvode se od poliamidnih vlakana, omogućavaju dobru zvučnu i toplotnu izolaciju a moguće ih je napraviti u različitim dezenima po želji i potrebi klijenata.
Ovi itisioni su veoma kompaktni i izdržljivi kako bi odgovorili svakodnevnim prohodima karakterističnim za ovu vrstu objekata.

LVT (Luxury Vinyl Tiles) podovi

LVT podovi su idealni za primenu u komercijalnim prostorima: hoteli, restorani, kafići, butici. Karakteriše ga brza i jednostavna ugradnja, izdržljivost, lako čišenje i održavanje, udobnost i toplina.
Proizvodi se u različitim dezenima i imitacijama kamena, drveta i pločica, pri čemu spajaju lepotu prirodnih proizvoda i funkcionalnost vinil podova.

Pletene vinil ploče

Podne obloge od pletenog vinila u pločama su idealne za upotrebu u kancelarijskim prostorima, naročito onim sa podignutim tehničkim podom. Udobne su, tople i izdržljive i veoma jednostavne za ugradnju i održavanje.
Predstavljaju savremenu alternativu klasičnim podovima: itisonima, drvenim, mermernim podovima.

PVC podovi

PVC podovi nalaze svoju primenu u prostorima kao što su škole, bolnice, vrtići, ordinacije, trening sale, industrijski objekti i slično. Praktični su, udobni i moderni. Karakteriše ih laka ugradnja i još lakše održavanje(dovoljno ih je usisati ili prebrisati krpom).
Ovi podovi su antistatični, antialergijski i antibakterijski, idealni za postore kojima je neophodno konstantno održavanje.

Epoksidni podovi

Epoksidni podovi koriste se najčešće u industriji (proizvodnih pogonima, magacinima) ali svoju primenu nalaze i u domaćinstvima, tj. u onim prostorijama koje zahtevaju konstantno održavanje i čišćenje, zatim u radionicama, garažama.
U osnovih ovih podova se nalazi epoksidna smola u koju mogu da se sipaju različite supstance i pigmenti u zavisnosti od toga kakva se čvrstina i dezen obloge želi dobiti.
Ovi podovi su veoma otporni na razlićita oštećenja i hemijske supstance. Najčešće izlivaju na betonskim podlogama.

Tapete

Tapete su poslednjih godina ponovo vraćene u modu postajući jedan od najtraženijih trendova u opremanju životnog i poslovnog prostora.
Svojim inovativnim i modernim dezenima obogaćuju svaki prostor čineći ga udobnijim i inspirativnijim za boravak.
Tapete se lako postavljaju i održavaju a veliki izbor dezena zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih klijenata.
Prave se od najrazličitijih materijala(vinil, tekstil, papir) a kvalitet garantuje jedan od najboljih nemačkih proizvođača, Rasch.

Opremanje inspirativnih prostora

Imate komercijalni ili rezidencijalni prostor koji želite opremiti najsavremenijim materijalima uz kvalitetnu uslugu? Besplatno zatražite ponudu i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Brzo, jednostavno i lako!