Imate potrebu za nabavkom ili montažom podnih i zidnih obloga?

Itisoni u pločama

Itisoni u pločama su vrsta tekstilnih podova koji svoju primenu nalaze najčešće u radnim prostorima, kancelarijama, zbog svoje jednostavne primene i lakog održavanja.
Ploče se jednostavno ugrađuju i menjaju po potrebi pojedinačno a omogućavaju dobru zvučnu i toplotnu izolaciju.
Proizvode se od poliamidnih vlakana pogodnih za lako održavanje.

Itisoni u rolnama

Itisoni u rolnama su vrsta tekstilnih podova pogodnih za upotrebu u hotelima, kazinima, bioskopskim salama, restoranima.
Proizvode se od poliamidnih vlakana, omogućavaju dobru zvučnu i toplotnu izolaciju a moguće ih je napraviti u različitim dezenima po želji i potrebi klijenata.
Ovi itisioni su veoma kompaktni i izdržljivi kako bi odgovorili svakodnevnim prohodima karakterističnim za ovu vrstu objekata.

LVT (Luxury Vinyl Tiles) podovi

LVT podovi su idealni za primenu u komercijalnim prostorima: hoteli, restorani, kafići, butici. Karakteriše ga brza i jednostavna ugradnja, izdržljivost, lako čišenje i održavanje, udobnost i toplina.
Proizvodi se u različitim dezenima i imitacijama kamena, drveta i pločica, pri čemu spajaju lepotu prirodnih proizvoda i funkcionalnost vinil podova.

Pletene vinil ploče

Podne obloge od pletenog vinila u pločama su idealne za upotrebu u kancelarijskim prostorima, naročito onim sa podignutim tehničkim podom. Udobne su, tople i izdržljive i veoma jednostavne za ugradnju i održavanje.
Predstavljaju savremenu alternativu klasičnim podovima: itisonima, drvenim, mermernim podovima.

PVC podovi

PVC podovi nalaze svoju primenu u prostorima kao što su škole, bolnice, vrtići, ordinacije, trening sale, industrijski objekti i slično. Praktični su, udobni i moderni. Karakteriše ih laka ugradnja i još lakše održavanje(dovoljno ih je usisati ili prebrisati krpom).
Ovi podovi su antistatični, antialergijski i antibakterijski, idealni za postore kojima je neophodno konstantno održavanje.

Epoksidni podovi

Epoksidni podovi koriste se najčešće u industriji (proizvodnih pogonima, magacinima) ali svoju primenu nalaze i u domaćinstvima, tj. u onim prostorijama koje zahtevaju konstantno održavanje i čišćenje, zatim u radionicama, garažama.
U osnovih ovih podova se nalazi epoksidna smola u koju mogu da se sipaju različite supstance i pigmenti u zavisnosti od toga kakva se čvrstina i dezen obloge želi dobiti.
Ovi podovi su veoma otporni na razlićita oštećenja i hemijske supstance. Najčešće izlivaju na betonskim podlogama.

Tapete

Tapete su poslednjih godina ponovo vraćene u modu postajući jedan od najtraženijih trendova u opremanju životnog i poslovnog prostora.
Svojim inovativnim i modernim dezenima obogaćuju svaki prostor čineći ga udobnijim i inspirativnijim za boravak.
Tapete se lako postavljaju i održavaju a veliki izbor dezena zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih klijenata.
Prave se od najrazličitijih materijala(vinil, tekstil, papir) a kvalitet garantuje jedan od najboljih nemačkih proizvođača, Rasch.

ZAVESE

Jednu od bitnijih dekoracija enterijera predstavljaju zavese. Za uređenje poslovnog ili stambenog prostora zavese predstavljaju veoma važan detalj. Zavese čine da Vaša prostorija postane topla, elegantna i prijatna za boravak. Prilikom odabira zavesa veoma je bitno da kupac odredi koju vrstu zavesa želi, jer zavese mogu biti različitih gustina, materijala, boja, dezena ili dužina.

Naša ponuda je obogaćena ROVITEX zavesama i draperima, koje u svojoj lepezi proizvoda nude preko 1000 različitih modela sa ili bez sertifikatima o sporogorivosti.

Opremanje inspirativnih prostora

Imate komercijalni ili rezidencijalni prostor koji želite opremiti najsavremenijim materijalima uz kvalitetnu uslugu? Besplatno zatražite ponudu i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Brzo, jednostavno i lako!